Een stap bewuster

Tarief

Een consult: € 55
Intake: € 65

Pinnen is mogelijk

Bent U lid van de ledenorganisatie van het groene kruis dan kunt U gebruik maken van korting.
Wij zijn samenwerkingspartner van Groene Kruis Ledenorganisatie. Zij bieden hun  73.000 leden in Midden-en Noord Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.
Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen.Voor het lidmaatschap betaald u 14.95 Euro per kalenderjaar.Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Voor meer informatie kijk op:  https//www.groenkruisleden.nl
Bij het eerste consult geldt een korting van 20%, tevens krijgt U 20 % korting op een behandeling vrij te besteden. Daarnaast  krijgt U iedere 5 de behandeling 10% korting

Vergoeding:

Indien U aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze wordt het consult geheel of gedeeltelijk vergoed.
Hier geldt geen eigen risico daar het uit het aanvullende pakket komt.
Informeer bij Uw verzekeraar of kijk vast op:
https://www.vnrt.nl/download/2019/01/2019-vergoedingenoverzicht-zorgverzekeraars.pdf

Aangesloten bij de beroeps vereniging VNRT en RBCZ
Inschrijving KvK nummer: 54889138

Klachtenregeling en tuchtrecht

Als u klachten heeft over de behandeling of over mijn bejegening, stel ik het zeer op prijs dat u dit met mij bespreekbaar maakt. Mochten we er samen niet uitkomen dan bestaat de mogelijkheid de klacht voor te leggen aan de klachtencommissie van de VNRT.
De VNRT is ondergebracht bij de stichting RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
Een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.