Een stap bewuster

Voetreflex en kanker

In dit stuk van de voetreflex heb ik een specialisatie gevolgd. Voor de meeste mensen zorgt de diagnose “kanker” voor grote angst, paniek, shock, hopeloosheid en het gevoel van isolatie.
Je leven staat letterlijk op zijn kop, je wordt geleefd. Oncoreflex heeft als doel om patiënten met kanker tijdens de verschillende fasen van het proces waar ze mee te maken kunnen krijgen te ondersteunen, zodat de kwaliteit van leven verhoogd wordt en men minder last heeft van de bijwerkingen van de reguliere behandeling. Het immuunsysteem staat tijdens deze periode zwaar onder druk en angst, stress en onzekerheid hebben ook een negatieve invloed op het immuunsysteem.
Hier maken we dan ook gebruik van tijdens onze massages. Door te zorgen dat lichaam en geest in een betere ontspanning komt heeft dat direct positief effect op het immuunsysteem.

Deze massages bieden dan ook een ondersteuning tijdens het herstelproces van zowel de fysieke, emotionele als de mentale balans nadat het reguliere behandelingsproces afgerond is.
De massages zijn alleen bedoeld als ondersteuning, om het hele proces minder zwaar te maken, en zijn in geen enkel opzicht bedoeld als behandeling. De behandeling wordt gedaan door reguliere artsen en oncologen.
Indien het moeilijk is om naar de praktijk te komen, kunnen  de massages eventueel ook bij u aan huis plaatsvinden. Neemt u contact met mij op voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen kijken wat voor u de beste optie is.